Termeni si conditii – GDPR

Stimate client,

Dorim sa va informam ca adresa dvs. de e-mail urmeaza sa fie in baza noastra de date ca urmare a completarii formularului de pe site-ul nostru..

Din 25.05.2018 a intrat in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016).

In calitate de operatori de date cu caracter personal, avem obligaţia de a respecta cu stricteţe dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. De aceea, vă informăm ca datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a societății SC RURAL CONSTRUCT  SRL –   fiind obtinuțe ca urmare a completarii in website-ul nostru a informatiilor dumneavoastra, in vederea acordarii unui raspuns prompt.

Vă asigurăm că datele Dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi, prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

Atenția și timpul dvs. sunt prețioase pentru noi, tocmai de aceea VĂ MULȚUMIM pentru timpul oferit citirii acestui mesaj.

Cu stima,

RURAL CONSTRUCT SRL FOCSANI