Meniu Închide

SC RURAL CONSTRUCT SRL este o societate care comercializează materiale de construcții, activând pe piață din 1992. În cei peste 30 de ani ne-am specializat în a oferi partenerilor noștri nu doar materiale de construcții ci soluții constructive.

Oferim clienților noștri următoarele categorii de produse:

Într-o zi de 14 decembrie din anul în 1992, se înființa societatea comercială Rural Construct SRL. Într-un context economic haotic în care economia de piață încerca să își facă loc în economia centralizată ce caracteriza vremurile respective, după o călătorie în Germania, ing. Nelu Săcăleanu a avut viziunea de a înființa această firmă la Măicănești, județul Vrancea.
„La început a fost Cuvântul”… am putea spune și noi pentru a povesti pe scurt începuturile. Activitatea de bază a fost reprezentată de construcții civile, însă comerțul a fost, de asemenea, un aspect important. Astfel, priceperea inginerească a familiei Săcăleanu, soții Liliana și Nelu, a fost combinată cu piața concurențială a vânzărilor, iar comerțul cu produse precum lactate, scutece sau produse generale au generat know-how-ul pe care în zilele noastre îl înglobăm în domeniul Marketing.
Din 1999 lucrurile iau o întorsură importantă, firma își mută activitatea în Focșani, fiind deschis primul depozit de materiale de construcții, alternând activitatea de construcții civile și industriale cu cea de comerț cu materiale de construcții. Întrucât piața era dominată de materiale de construcții clasice (ciment, var, fier, etc.), Rural Construct a simțit nevoia de a se nișa, făcând un lucru încă rar și în zilele noastre, anume SPECIALIZAREA.
Încă de la deschiderea primului depozit de materiale de construcții am fost fideli acelorași furnizori: KNAUF pentru produse de amenajări interioare și ISOVER pentru produse din vată minerală și SWISSPOR pentru polistiren. Bazându-ne pe fidelitate, corectitudine și știință am oferit de fiecare dată soluțiile constructive corecte, devenind, astfel, un reper pe piața materialelor de construcții.
Vă mulțumim că ne sunteți alături și că împreună am reușit să susținem un business de familie fondat în urmă cu peste 30 de ani!