Meniu Închide

Sisteme constructive – tavane si pereti rezistenti la foc, radiatii X, zgomot, antiefractie si antiglont

Sisteme constructive – tavane si pereti rezistenti la foc

Cand spunem despre sisteme constructive, ne referim de fapt la un sistem format din elemente conexe care se completeaza reciproc.

Mai exact, un sistem constructiv este acel sistem care contine in componenta sa materiale de constructie cu origini comune, lucrabilitate similara, impreuna creand sinergie. Fiecare produs ce intra in componenta unui sistem constructiv are propria lui valoare, dar puse impreuna vor oferi constructiei tale toate caracteristicile de care aceasta are nevoie pentru o sustenabilitate ridicata.

Sistemele constructive oferite de Rural Construct pot fi agrementate, compania noastra fiind una din putinele din Romania apta sa ofere solutii cu agrementare pentru conditii speciale de foc, zgomot, radiatii X, sisteme antiefractie si antiglont. Astfel, tavane si pereti rezistenti la foc 60 minute, 90 minute, 120 minute, 180 minute reprezinta domeniul nostru de activitate, domniu in care suntem performanti si in conformitate cu legislatia in vigoare.

In cazul agrementarii, solutia oferita trebuie sa fie cea corecta, materialele furnizate de Rural Construct sa fie cele din devizul de lucrari, apoi se vor face inspectii pe santier, iar mai apoi se va elibera agrementul pe care beneficiarul il va folosi in relatia cu institutiile care solicita aceste documente.

De cele mai multe ori, in cazul constructiilor cu destinatie HoReCa (hotel, restaurant, cafenea), aceste agremente sunt imperios necesare pentru primirea autorizatiei de functionare.

Crearea unor sisteme constructive aduce avantaje beneficiarilor deoarece intr-un sistem constructiv se folosesc elemente care se completeaza reciproc, oferind randament maxim lucrarii, cheltuielile sunt invers proportionale in raport cu productivitatea datorita analizelor cost-calitate facute in cadrul acestor sisteme constructive. Mai mult, aceste sisteme constructive sunt adaptate in functie de nevoile si bugetele fiecarui beneficiar, in acest fel gasindu-se solutii corecte pentru toti clientii.

SC RURAL CONSTRUCT SRL, prin intermediul partenerilor sai, ofera sisteme constructive agrementate tehnic, omologate si aplicate deja in practica, oferind totodata cel mai bun raport pret/calitate.