Meniu Închide

Sisteme speciale Knauf de protecție la radiații X (Roentgen)

PROTECTIE LA RADIATII X

Aceste sisteme speciale Knauf de protecție la radiații X (Roentgen) sunt realizate cu plăci din gips-carton cu sulfat de bariu Knauf Safeboard.
Pentru sisteme de placări, sisteme de compartimentări, sisteme de tavane; pentru izolarea încăperilor în care se utilizează aparate care emit radiaţii X (Roentgen); nu conţine plumb; echivalentă cu plăcile cu plumb; miez identificat prin culoare galbenă, culoare carton gri.

Elementele constructive din beton armat greu folosite anterior în spitale şi cabinete medicale pentru ecranare pot fi astăzi înlocuite foarte simplu, în mod raţional şi flexibil, cu sistemele Knauf de protecţie împotriva radiaţiilor.

Tehnologia Knauf Safeboard a fost dezvoltată pentru a reduce costurile suplimentare necesare realizării de sisteme speciale Knauf de protecție la radiații X (Roentgen), în comparaţie cu actualele sisteme de plăci. Aceste plăci de protecţie împotriva radiaţiilor pot fi nisate în sistem cu masă de şpaclu Safeboard-Spachtel, ca nişte plăci obişnuite de gipscarton şi, în plus, oferă toate caracteristicile tehnice şi constructive (izolare fonică, rezistenţă la foc) ale actualelor plăci de gipscarton. Astfel, pot fi îndeplinite şi cerinţele de rezistenţă la foc ale tavanelor false cu rol de protecţie împotriva radiaţiilor.

►Avantaje:
■ protecţie împotriva radiaţiilor la cost scăzut
■ fără tablă de plumb
■ greutate redusă în comparaţie cu plăcile caşerate cu tablă de plumb
■ placă de protecţie cu rezistenţă la foc
■ rezistenţa la foc combinată cu protecţie împotriva radiaţiilor şi pt. tavanele false
■ un nivel foarte bun de izolare fonică
■ flexibilitate în utilizare, datorită metodelor de pliere şi curbare
■ manoperă simplă şi, prin urmare, siguranţă în execuţie
■ eliminare simplă, datorită absenţei Plumbului.

Oferim soluţii adaptate nevoilor dumneavoastră pe care le Livrăm oriunde în ţară!

Pentru informaţii suplimentare:
Bogdan Sacaleanu
+40 787 809 839
www.ruralconstruct.ro
SC Rural Construct SRL
Str. Bicaz, nr. 26, Focsani, jud. Vrancea